Trafikkavvikling i Son lørdag 24. august

Å arrangere en triathlonkonkurranse i Son er noe av det flotteste vi kan tenke oss. Kompakt arena, trange gater, bra med publikum og god stemning. Men å arrangere i Son betyr også at vi må være nøye med sikkerheten til utøvere, publikum og trafikantene. Under finner du informasjon om trafikkavvikling.

Son sentrum stenges for all trafikk mellom 10:30-15:00

Våre løypevakter

stengt vei Son.png

Du vil se våre løypevakter i sentrum og langs sykkel og løpeløypen. Alle våre løypevakter har oransje vest merket med FUNKSJONÆR. Disse stiller opp på fritiden for å være med på å lage et sikkert arrangement. 

NB! Alle løypevaktene i sykkeltrasé har gjennomgått obligatorisk opplæring i henhold til veitrafikkloven. I alle rundkjøringer er løypevaktene godkjente til å regulere trafikken. De har tatt stasjonær løypevaktkurs og har godkjenning fra Regional Vegmyndighet. 

 

7b95bf_3bee8b4fd7ab4b50be811aba0d58349f.

Sykkeltrasé

De sykler fra Glenneparken opp Storgata retning E6. Ved Shell på Tegneby tar de til høyre mot Kambo. De kommer tilbake og sykler til Hersleth. Der snur de og kommer nå tilbake mot Son. Ved tennisbanen sykler de ned Sigurd Stenesvei mot Brevikbukta, der tar til høyre i rundkjøringen på vei mot Son og Glenneparken.

NB!! Det er syklister i trafikken fra ca 11:10-13:00.

Fint om du tar butikken før, eller etter dette:-)

løpetrasetriathlon.gif

Løypetrasé

De løper fra Glenneparken opp til krysset Storgata/Kolåsveien, svinger til venstre og løper langs veien til Hølenselva. Krysser over Son Bru og tar til høyre over veien (NB!! Pass på her om du er ute og kjører) og opp Elveveien frem til Kyllingfarmen i Hølen. Der snur de, og løper tilbake og over Son Bru, tar til høyre ut på grusen og frem til bryggen ved Solsiden, for å gå i mål i Glenneparken. 

NB!! Vær vennlig å ikke gå innenfor sperringene på bryggen. De står der like mye for publikumsikkerhet som for deltakerne.

Du finner litt mer informasjon i dokumentene under

Informasjon gitt til beboere i sentrum
Vær med å lag triathlonfest!