Praktisk informasjon Soon Tryathlon, Norgescup og Supersprintcup 2021

  Samarbeidspartnere 2017

PÅMELDING

 

Alt kjøp og salg av startnummer vil skje via vår tidtagningsleverandør! 

STARTKONTINGENT
 

Startkontigent Soon Tryathlon og Norgescup: 500,- + lisens

Startkontigent SUPERSPRINT (Ungdom 13-16 år): 300,- + LISENS
 

Tidsskjema:

Start Norgescup: 09:00

Start Soon Tryathlon: 11:30

Start pulje 1 : 11:30 - slutt tid < 1:14
Start pulje 2: 11:35 - slutt tid 1:15-1:28

Start pulje 3: 11:40 - sluttid > 1:29

Start Supersprintcup (ungdom 13-16): 14:00

 

Mini-Tri (6-10 år) og barne-tri (11-12 år) start: 15:30

NB! I 2019 hadde de 50 første en slutt tid bedre enn 1:14, de neste 50 lå mellom 1:15-1:28 og de neste 50 kom inn etter 1:29.

Finn den tiden du mener er riktig for deg og velg pulje deretter. Vi forbeholder oss retten til å justere puljene så vi starter med 50 stk i hver pulje. 

Henting av startnummer senest kl. 10:00 konkurransedagen (22.8.20). Startnummer som ikke er hentet innen denne fristen selges videre etter førstemann til mølla prinsippet. Det skjer i sekretariatet i Glenneparken.

Før du melder deg på så leser du informasjonen under. Du tar også en titt og leser her om:

 

SEKRETARIAT OG STARTNUMMER
 

Deltakerposen kan hentes ut Fredag fra 17:00-20:00  i Glenneparken i Son. Samt lørdag fra 07:30-10:00. Deltakerposen inneholder startnummer(e), tidtakerbrikke og festestrips. Du får også utdelt svømmehette og eventuelt sikkerthetsnåler til startnummer. Svømmehetten du får av oss skal brukes under svømmedelen.
 

Startnummeret leveres i fem eksemplar: Ett stort som skal festes i strikk rundt deltakerens midje, to klistremerker til hjelmen, og ett som skal festes på setepinnen på sykkelen. Tidtakerbrikken festes rundt utøverens venstre fot i ankelhøyde. Deltakere uten brikke vil ikke få sin tid registrert, og kommer dermed ikke med i resultatlisten.
 

Startnummeret skal henge på ryggen under syklingen og vris til brystet under løpingen. Enten har man et racebelt til dette, ellers så vil man få godkjent å feste startnummeret på brystet under hele konkuransen.

INNSJEKK

Skiftesonen er forbeholdt deltakere og det er kun deltakere med startnummer som har adgang til skiftesonen. Deltakerne må framvise hjelm, med fungerende stropper. Sykkelen skal være i forsvarlig stand, det vil si med forsvarlige dekk og med velfungerende bremser.
 

Skiftesonen har to soner; en sone for deltakere på SPRINT og ett område for deltakere på SUPERSPRINT. Deltakerne tildeles  egen plass i skiftesonen merket med startnummer. Denne er din egen som du har til din disposisjon. Størrelsen på plassen er ca. en sykkelbredde, så vis hensyn til sidemannen/damen. Deltakerne oppfordres til å organisere utstyret sitt godt da det er trangt om plassen. Skiftesonen åpner 08:30 og stenger presis 30 minutter før start.

VENNLIGST MERK: Av hensyn til organiseringen er det veldig viktig at deltakerne er ute i god tid for å sjekke inn. Dersom man ikke har sjekket inn i skiftesonen innen fristen, vil man ikke få anledning til å starte.
 

PARKERING
 

Det er parkering på Son Skole og ved Sonstranda. Det er ca 600 meter fra Sonstranda og 1 km fra Son skole til Arena i Glenneparken. Alle veier inn til Son sentrum vil bli stengt kl 10:30 konkurransedagen.

VANNTEMPERATUR

Det er påbudt med våtdrakt ved tempreratur på under 16°c
Vi vil anta at det er 17-19° i vannet på konkurransedagen.

OVERNATTING

Soon Tryathlon har en avtale med vår sponsor Son Spa som gir deg rabatt ved bestilling av overnatting i forbindelse med Soon Tryathlon helgen 21-23. august. Kom til Son på fredagen, ta en tur til sentrum og bli kjent på arena, se på båtene, spis, kos deg litt og book deg en spa behandling etter du er ferdig lørdag, som en premie til deg selv.

 

Du klikke klikker HER for å komme til bookingsiden og bruker denne koden når du bestiller: STR

SALG
 

Soon Tryathlon har IKKE kiosksalg på arenaen. Benytt deg av lokale kiosker og butikker.

 

SIKKERHET
 

Utøveren har selv ansvar for seg selv og sitt utstyr. Vakter på stedet passer på utstyr og deg som utøver, samt at vi har kajakker og båter med livreddere. I tillegg har vi Røde Kors på stedet i tilfelle det skal oppstå behov for dette. Røde Kors støtter oss med ambulanse og ekstrapersonell for at du skal føle deg tryggere. Sikkerhet er vår viktigste prioritet, men vi er avhengig av din hjelp. Følg trafikkreglene der det er behov for det, og husk at høyreregelen gjelder på sykkeltraseen. Sykkelvett gjelder slik at det unngås farlige situasjoner underveis.
 

Hvis du ser en utøver som trenger hjelp så er det påkrevd at du stopper og hjelper til. Du vil få fratrekk i tiden. 

 

SKIFTESONE
 

Sykkelplasseringen skjer i skiftesonen. Skiftesonen er merket tydlig med ut og inngangsskilter og du blir sluset inn og ut.  Ekstra utstyr som løpesko, hjelm, briller etc. plasseres innenfor tildelt område slik at det ikke er til hinder for andre utøvere. Depotet er bevoktet under konkurransen, og kun utøverne selv med startnummer kan hente ut syklene etter konkurransen.

 

IKKE FULLFØRT
 

Deltakere som må avbryte og dermed ikke fullfører konkurransen må umiddelbart melde ifra til nærmeste funksjonær og levere tidtakerbrikken inn i sekretariatet.

 

GARDEROBER TOALETT
 

Toaletter har vi på stedet.

 

FUNKSJONÆRER OG LØYPEVAKTER
 

Frivillige funksjonærer OG løypevakter bidrar under arrangementet. Disse er ikledd en godt synlig refleksvest. Henvisninger fra funksjonærer eller løypevakter skal følges, og husk at disse bidrar til at nettopp du kan delta.

Under sykkeldelen ( i sykkeltrasé) av konkurransen vil vi benytte vakter som har opplæring som beskrevet i forskrift for sykkelritt på veg § 7. Opplæring for vakter

 

Vi benytter:

1.Løypevakter – disse kan informere, ikke dirigere trafikk

2.Stasjonære løypevakter – disse kan dirigere trafikk (Blir benyttet i rundkjøringer og ved snupunkt)

HUSK! De stasjonære løypevakene er der for å dirigere trafikk. De skal ikke vise deg vegen. Det skiltes godt på Soon Tryathlon så det skal ikke være et problem å finne frem.

 

VÆRFORBEHOLD
 

Under spesielle forhold har arrangørene anledning til å foreta endringer i selve konkurransen, for eksempel å kjøre duatlon (kun sykkel/løp).

 

MÅLGANG
 

Tiden registreres ved passering av målstreken. Utleverte tidtakerbrikke skal leveres arrangøren umiddelbart etter målgang. Ikke innlevert tidtakerbrikke belastes med et gebyr på 200 kroner.

 

DOPING
 

Anti-Doping Norge vil kunne plukke ut deltakere for kontroll. Kontrollørene skal forevise legitimasjon. Les mer om dopingkontroller her. Har du forresten tatt "ren utøver" kurset? Tar deg ca 30 minutter. Du finner det her.

FORSØPLING
 

All forsøpling er forbudt og gir umiddelbar diskvalifikasjon. Gels, sjokoladepapir, flasker etc skal kastet i søppelen ved skiftestasjonen eller hos sekreteriatet.

PREMIERING
 

Finner sted i målområdet når alle har kommet i mål.
Det er premie til 3 raskeste herre og 3 raskeste damer på hver distanse.

RESULTATER
 

Resultatservicen leveres av vår tidtagningsleverandør Race Tracker. Resultater med splittider bli lagt ut på arrangørens hjemmeside. Foreløpige resultatlister blir slått opp i målområdet umiddelbart etter at siste deltaker er kommet i mål. Eventuelle feil meldes til sekretariatet senest 30 minutter etter at resultatlistene er slått opp.

GJENGLEMTE SAKER
 

Oppbevares av arrangøren inntil to uker etter arrangementet. Kontakt i tilfelle arrangøren på mail så svarer vi så raskt vi kan.