Dette er distansen for Aspirantklassen (13-17 år)

Deltakeravgift: 300,- + lisens

Distanse: supersprint

375 meter svømming

10 km sykling

2,5 km løp

NB! Supersprinten i Son er Draft Legal og går på stengte veier.

Svømmingen

Svømmingen (375 meter) starter og slutter ved bryggen til Soon seileforening. Det er bryggen helt til venstre når du står med ryggen til seileforeningens hus. Det er vannstart. 

 

Du skal svømme fra bryggen i klokkeretning og runder en stor gul/orange bøye før du svømmer på skrå mot enden av bryggen, svinger inn mellom bryggene og går i land der båtene legges ut. Dette er godt merket!


Derifra løper du langs brygga ved Son Torg bort til Glenneparken der sykkelen står klar. Du er nå i T1 (skiftesonen første gang).

Du får badehette av oss som MÅ benyttes. Den har ditt startnummer. Da har vi kontroll på deg i vannet.

Det er den røde linjen på bildet som er SUPERSPRINT CUP

svøm 2021.png
fotografen samestad-9652.jpg

Syklingen

Syklingen (10 km) starter i Storgata ved Glenneparken og går opp gjennom de trange gatene før du vipper over Vittustoppen. så er det ca en km før du skal ned til rundkjøringen i Brevikbukta. Her tar du til venstre (pass på farten her!) sykler ca 500 meter før du snur og sykler tilbake mot sentrum. Du vender ut på runde to og tre ved Vittustoppen. Det står vaker og passer på at du vender der du skal. Men du må telle rundene selv:-)

SYKLINGEN GÅR PÅ STENGTE VEIER OG ER DRAFT LEGAL. DET BETYR AT DU HAR LOV TIL Å LIGGE PÅ HJUL (SÅNN DE GJØR PÅ SYKKELRITT), MEN DU MÅ IKKE.

supersprint sykkel.png
fotografen samestad-9870.jpg

Løpingen

Løpingen (2,5 km) er siste del av din tryathlon Supersprint. Du starter i Storgata og løper mot Kleiva men tar til venstre i krysset (står skilt med Vestby). Du løper langs veien frem til Hølenselva, over broa og tar første til høyre etter broa. Nå løper du ca 1,2 kilometer på asfalt og grus langs elven opp til snupunktet. Her står det store skilt med SNU - SUPERSPRINT. Du løper nå tilbake til hovedveien, over elva og tar første til høyre på gangveien langs vannet. Nå har du sjarmørettappen igjen langs bryggene frem til Glenneparken. 

 

Målgang er på grusen i Glenneparken.