SPRINT

En av sesongens kanskje siste triathlonkonkurranser foregår på en plass der fjorden møter handelstorget, trange gater, Glenneparken, brostein og et folkeliv som løfter deg frem.

Sprintdistansen på Soon Tryathlon er super for deg som vil prøve triathlon for første gang. Her er alle fra 20 år og opp velkommen!

Er du mellom 16-19 år og har helårslisens kan du være med på SPIRINT distansen. Du kommer automatisk i klassen junior ved påmelding.

 

Antall plasser: 150

Deltakeravgift: 500 + lisens

500 meter svømming

20 km sykling

5 km løp

Ikke glem at hos oss så er det premieutdeling først når alle er i mål. 

Setter du Soon Tryathlon som ditt triathlonmål i 2020, så lover vi at du blir løftet frem av et entusiastisk publikum og funksjonærcrew.

 

Vi sees!

Svømmingen

Svømmingen (500 meter) starter og slutter ved bryggen til Soon seileforening. Det er bryggen helt til venstre når du står med ryggen til seileforeningens hus.

 

Vi legger ut to ORANSJE trekant- bøyer som skal rundes på din HØYRE side. Du går i land mellom bryggene der  båtene legges ut. Derifra løper du langs brygga ved Son Torg bort til T1 i Glenneparken der sykkelen står klar.

Syklingen

Syklingen (19,24 km) starter i Storgata ved Glenneparken og går i retning E6. Etter et par hundre meter får du en fin liten bakke å bryne deg på opp Kleiva. Ferden går videre til Shellstasjonen på Tegnebyholtet (over brua ved E6). Ved rundkjøringen på Tegnebyholtet svinger du til høyre mot Kambo. Nå får du noen fine kilometer med relativt  flatt terreng før du snur ved bomstasjonen/BYGGSPAR og sykler tilbake forbi Shell ved Tegnebyholtet og videre langs gamle E6 til Hersleb entreprenør ved avkjøringen til Såner.  Her snu du og er nå på vei tilbake til Son. Når du kommer til rundkjøringen ved tennisbanen tar du til venstre mot Brevik. Ca en kilometer med slak nedoverbakke følger før du svinger til høyre ved neste rundkjøring. I bakken opp mot kulturkirken har du mulighet til å ta ut det siste før du får en kilometer med flatt terreng før du tipper over Vittustoppen på vei ned mot Son sentrum og Glenmneparken der du skifter til joggesko. NB!! De siste 200 meter av syklingen er på brosten. Vær oppmerksom her!!

Høydeprofil sykkeltrasé

Løpingen

Løpingen (5 km) er siste del av din tryathlon. Du starter i Storgata og løper mot Kleiva men tar til venstre i krysset (står skilt med Vestby). Du løper langs veien frem til Hølenselva, over broa og tar første til høyre etter broa. Nå får du et par fine kilometer på asfalt og grus langs elven opp til snupunktet ved Kyllingfarmen (bom). Du løper tilbake til hovedveien, over elva og tar første til høyre på gangveien langs vannet. Nå har du sjarmørettappen igjen langs bryggene frem til Glenneparken. Målgang er på grusen i Glenneparken

Høydeprofil Løpetrasé

Være vår hovedsponsor?

Samarbeidspartnere
schaus_logo_nettside.png
TT N-logo sort.png
image_edited.jpg
cmyk_SB1_Ostf_Akersh_verti_pos.jpg
Våre støttespillere
logo-es+eventsupport_no.png
revise-b.png
SSFlogo.jpg
82580589_2609924695790903_14856519982577
Generalsponsor
Teknisk arrangør
SoonTriLogo.png

Dueveien 2, 1555 Son

Send oss en melding!